Όταν τα πασχαλινά δώρα γίνονται η αφορμή για τη δημιουργία νέων οικογενειακών αναμνήσεων

Το Πάσχα είναι εδώ: στο AVENUE Mall.

Μαργαρίτα Νικολάου
Όταν τα πασχαλινά δώρα γίνονται η αφορμή για τη δημιουργία νέων οικογενειακών αναμνήσεων
Lefteris_Partsalis

Γιορτάστε το Πάσχα στο AVENUE Mall! Είτε ψάχνετε δώρα για το παιδί σας, είτε για το βαφτιστήρι σας, είτε για εσάς, ακόμη και το σπίτι σας το φετινό Πάσχα, το AVENUE Mall έχει όλα όσα χρειάζεστε.

LPR56492.jpg

Εγώ για την ακρίβεια βρήκα όλα όσα χρειαζόμουν και έκανα τα ψώνια μου μια αξέχαστη εμπειρία. Δεν είναι και λίγο άλλωστε να είσαι εργαζόμενη- μαμά και να θες να τα έχεις όλα, εύκολα και γρήγορα, σε έναν προορισμό.

Πρώτα από όλα καφεδάκι

Για τις αγορές μου φέτος το Πάσχα, όπως ανέφερα και πιο πάνω διάλεξα το AVENUE Mall. Ο λόγος; Απλός. Τα έχει όλα και τα βρίσκω εύκολα σε μια ξεκούραστη βόλτα. Κάπως έτσι, πήρα το καφεδάκι μου ανά χείρας και άρχισα την βόλτα μου για να αγοράσω όλα όσα χρειαζόμουν. Μπορεί να μην είχα την κόρη μου μαζί -γιατί είχε σχολείο- όμως όλα όσα αγόρασα όπως θα δείτε και εσείς θα με βοηθήσουν να κάνω αξέχαστο το Πάσχα και για εκείνη.

Πάσχα και σπίτι

Οι οικογενειακές στιγμές και αναμνήσεις αρχίζουν από όλες τις δραστηριότητες που κάνουμε παρέα με τα παιδιά μας. Εγώ για παράδειγμα το Πάσχα στολίζω πασχαλινό δεντράκι, κρεμάω πασχαλινό στεφάνι στην πόρτα και γενικότερα, λατρεύω τα διακοσμητικά που φέρνουν έναν ανοιξιάτικο και εορταστικό αέρα στο σπίτι. Ακολουθήστε το παράδειγμά μου και διακοσμήστε το σπίτι σας με όμορφα διακοσμητικά, κλαδάκια, πασχαλινά διακοσμητικά, αβγά, λαγουδάκια, κλαδιά, αρωματικά κεριά, μαξιλάρια, ριχτάρια σε παστέλ αποχρώσεις. Αρκετά καταστήματα μπορούν να σας εμπνεύσουν για να αγοράσετε διακοσμητικά που θα κάνουν το σπίτι σας άκρως πασχαλινό. Εγώ πήρα όλα όσα χρειαζόμουν για να διακοσμήσω το σπίτι μαζί με την κόρη μου.

Οι υποχρεώσεις της νονάς

Είμαι όμως και νονά και κατά τη διάρκεια της βόλτας δεν γινόταν να μην αγοράσω λαμπάδα για το βαφτιστήρι μου, τσουρέκι και αβγό. Οι επιλογές μου ήταν πολλές και δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω.

Ρούχα για τα βαφτιστήρια και όχι μόνο

Εκτός από τη λαμπάδα, το τσουρέκι και το αβγό, σειρά είχαν τα παπούτσια και τα ρούχα. Το έθιμο βλέπετε, θέλει τη νονά να αγοράζει τα ανοιξιάτικα παπούτσια του βαφτιστηριού και εγώ τήρησα το έθιμο. Έκανα βόλτα στα μαγαζιά, χάζεψα στις βιτρίνες και κατάφερα να βρω όχι μόνο παπούτσια αλλά και ρούχα που θα βάλει το βράδυ της Ανάστασης.

Ρούχα φυσικά δεν αγόρασα μόνο για το βαφτιστήρι μου. Και η νονά έχει ψυχή, γι' αυτό και πήρα κάτι τόσο για εμένα όσο και για την κόρη μου. Οι επιλογές ήταν επίσης πολλές και πανέμορφες!

Δώρα για όλους

Η αγορά των δώρων όμως δεν σταμάτησε στα ρούχα μαμάς και κόρης. Τα καταστήματα καλλυντικών και κοσμημάτων με έκαναν να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία της βόλτας μου και να αγοράσω δωράκια για τις ανιψιές μου και την κουμπάρα μου.

Κατασκευές και χειροτεχνίες για τις διακοπές του Πάσχα

Αν έχετε παιδιά που λατρεύουν τις κατασκευές, στο AVENUE Mall μπορείτε να βρείτε υλικά για πασχαλινές χειροτεχνίες όπως λευκά πασχαλινά αυγά από φελιζόλ, κορδέλες, κουμπιά και άλλα πολλά για να περάσετε όμορφα και διασκεδαστικά πρωινά ή απογεύματα μαζί τους. Να θυμάστε: τις αναμνήσεις τις δημιουργούμε εμείς, γι’ αυτό και ο χρόνος που θα περάσουμε μαζί με τα παιδιά μας, ακόμη και φτιάχνοντας ζωγραφιές και χειροτεχνίες στο πλευρό τους, θα μας φέρει πιο κοντά και θα μας κάνει να δημιουργήσουμε όμορφες οικογενειακές και αξέχαστες στιγμές.

Τα ψώνια της τελευταίας στιγμής και η χαλάρωση

Για το τέλος κράτησα αυτό που με κάνει να λατρεύω το AVENUE Mall και να το ξεχωρίζω. Δεν φτάνει που έχει ρούχα και παπούτσια για μικρούς και μεγάλους, δεν φτάνει που έχει καταστήματα με παιχνίδια, με καλλυντικά, με φαγητό, με διακοσμητικά, με κοσμήματα, έχει φαρμακείο, κομμωτήριο, παιδότοπο για τα παιδιά αλλά και τεράστιο σουπερμάρκετ.

Πόσες φορές φύγατε άρον άρον από ένα κατάστημα για να προλάβετε ανοιχτό το σουπερμάρκετ; Σίγουρα πολλές. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση συμβαίνει συνέχεια, όμως στο AVENUE Mall δεν χρειάζεται να ανησυχώ γιατί μπορώ να αγοράσω ό,τι θέλω, όποτε θέλω, χωρίς να ανησυχώ για την ώρα.

Easter time στο AVENUE Mall- Το κυνήγι του πασχαλινού αυγού

Tο AVENUE Mall, από τις 27 Απριλίου έως και το Μεγάλο Σάββατο, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στο Πασχαλινό κυνήγι αυγού που διοργανώνει. Όπως πάντα, συγκεντρώνει όλη την οικογένεια, σε χαρούμενες δραστηριότητες, μέσα στο Εμπορικό Κέντρο, δίνοντας μια γιορτινή νότα σε κάθε επισκέπτη.

Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε τις μέρες του Πάσχα διαφορετικές, δεν έχετε παρά να κάνετε μια οικογενειακή βόλτα στο AVENUE. Θα περάσετε χρόνο όλοι μαζί, θα αγοράσετε όλα όσα χρειάζεστε σε τιμές για όλους, θα απολαύσετε ένα γεύμα ή ένα παγωτό, θα παίξετε στον τεράστιο Παιδότοπο και θα δημιουργήσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές που θα συνοδεύονται με πολλά παιδικά χαμόγελα. Και μην ξεχάσετε να αγοράσετε σοκολατένια και πολύχρωμα πασχαλινά αβγά, καλάθια και άλλα μικροδωράκια που μπορείτε να κρύψετε στην αυλή ή το σπίτι σας την Κυριακή του Πάσχα, κάνοντας την μέρα εκείνη αξέχαστη για τα παιδιά όλης της οικογένειά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες: Εμπορικό Κέντρο AVENUE. Λ. Κηφισίας 41-47 Μαρούσι www.avenuemall.gr. 2106100901

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved